contact

Welkom bij natuurlijk leven in de randstad.

Als kleuter wilde ik boerin worden, nu roep ik vaak ik wil een huisje in het bos, toch woon ik  met veel plezier in een dorp in de randstad. We hebben een klein tuintje en plaatsje bij huis en een moestuin een minuut of 10 fietsen van huis. Ook hier in de randstad is er veel natuur te vinden, zee en strand maar ook bossen. Wel altijd druk en overal mensen. Maar zo kom je ook

tot leuke gesprekken.

Ik kom graag in de natuur en maak graag foto’s, verder probeer ik natuurlijk te leven en probeer ik onze hoeveelheid afval terug te dringen en waar het kan groen te leven. Soms een hele uitdaging! In dit blog is van alles te lezen, over tuin, moestuin, kruiden, recepten, afval verminderen en foto’s gemaakt in de natuur.

Als je in het bovenste menu op blog klikt kom je bij de blogs terecht, klik je op “home” dan kom je weer hier terug. In het  menu kun je ook blogs op onderwerp vinden. Aan de zijkant rechts kun je de natuurgebieden vinden waar ik vaak kom.

Ik wens je veel kijk en lees plezier, een reactie vind ik altijd leuk!

Kom je jezelf tegen in woord of beeld en wil je dat niet? Laat het me het even weten, uiteraard haal ik het dan weg! Stuur me even en berichtje via het contactformulier hieronder. Ook kun je via deze weg contact op nemen als je wilt reageren of iets vragen of zeggen maar niet op de website.