Klaar voor de start??

Want ja het moestuin seizoen is dan toch echt begonnen. Dat werd vooral duidelijk toen we van de week aan het eind van de middag een rondje over het tuincomplex maakte. Overal werd hard gewerkt en dat geeft altijd een bijzonder sfeertje.
En hard gewerkt dat moet er op de meeste tuinen, zo ook bij ons. Man en zoon zijn bezig een huisje in elkaar te zetten.Iets wat we al lang wilde hebben en nu hebben gekregen van vrienden die wat anders wilde. Gezellig maar ook handig, bijvoorbeeld om te schuilen in de regen.Maar ik zie ons vooral lange dagen voor het huisje doormaken.
De uien die we van de winter hebben gepoot staan er goed bij, en nu de temperatuur milder is en de zon zich vaker laat zien komen ook de zaaisels voorzichtig boven de grond.
Waar vorig jaar de goudsbloem heeft gestaan hebben we het najaar mulch opgelegd en nu weggehaald, en ook deze komen al boven de grond.
Thuis heb ik eind februari begin mei gezaaid.En niet alles is opgekomen maar veel wel.Vooral de tomaat is al groot en moet eigenlijk naar buiten.Maar dat is nog wel vroeg. Een gedeelte heb en ga ik onder glas zetten. En dan maar hopen dat het niet te koud wordt. Toch maar goed het weerbericht in de gaten houden.Al met al zijn we eigenlijk best goed van start gegaan!

Write a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: