Kruiden op de markt
afval verminderen | Groningen

Kruiden op de markt (Groningen )

20 maart 2017

Kruiden op de marktVandaag maken we een uitstapje naar het noorden van het land, namelijk de stad Groningen. Groningen is een stad waar ik regelmatig kom. Een erg mooie stad met veel natuur maar ook leuke winkeltjes. Op de markt zie je net weer andere dingen dan bijvoorbeeld in Leiden. Zo staat er een kraam met heel veel losse kruiden. De kruidenspecialist.

Kruiden zonder verpakking zijn lastig te vinden, de winkel zonder verpakking in leiden had er een paar, maar op dit moment is de winkel er niet meer, al gaat hij misschien binnenkort op een andere plek wel weer verder. Dan is er nog drogist salamander in Delft. Maar meer plekken weet ik niet te vinden, al blijf ik uiteraard op zoek. Maar in Groningen heb je dus de kruidenspecialist met heel veel kruiden die je ook nog in je eigen bakje kunt krijgen. Als het bakje geschikt is en niet te smal, maar dat is ook in een notenkraam van belang omdat het anders naast het bakje beland in plaats van er in.

Aan de geur weet je al dat dit goede kruiden zijn. Ze ruiken heerlijk!  Het  is ook leuk om te zien al die kruiden in mooie kleuren.

Omdat ik met de trein was had ik maar een paar bakjes bij me, maar uiteraard gingen deze gevuld weer naar huis!

Weet iemand zo’n kraam dichter bij huis? Dan hoor ik het graag!

 

Geef een reactie