Kruidenwinkel Delft

Al een tijd was ik op zoek naar kruiden die gewoon in mijn eigen potjes kunnen. Op internet las ik dat het wel kan, maar ook bij dille en kamille kon ik het alleen verpakt verkrijgen. Nu heb ik altijd veel kruiden uit de tuin, en wil ik dit ook uitbreiden,tenslotte hebben we nu ook een moestuin dus ruimte zat. Maar er blijven altijd kruiden over die je hier niet kunt kweken, zoals kaneel, zwarte/witte peper en nog veel meer.

Toen ik laatst op de albert cuyp was zag ik dat het daar kon, maar had toen niks bij me, en verder nooit meer wat gezien. Toen we van de week in Delft waren hoopte ik daar dan ook wat tegen te komen. En jawel, een geweldige winkel met heel veel ook erg onbekende kruiden en ook oliën en oude producten zoals boenwas. De winkel (Salamander) bestaat al 250 jaar.De man in de winkel had een apothekers jas aan, of je zo even terug ging in de tijd.  Aan het trapje voor de winkel kun je zien dat er al veel mensen de winkel zijn binnen gelopen.

En zonder verpakking? Geen enkel probleem! En ja natuurlijk hoop ik nog een adres dichter bij huis te vinden, maar anders is het wel een uitstapje naar Delft waard, waar je eigenlijk zo bent. En het is natuurlijk erg leuk  om in Delft rond te wandelen, ook een stad waar je prachtig foto’s kunt maken.

Write a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: