Lekker vega! Leuk kookboek voor een dagje zonder vlees of vis!

Hoewel wij niet alle dagen vegetarisch eten, staat vlees zeker niet elke dag op het menu. Ik probeer dat wel bewust te minderen, ik eet best graag en stukje vlees, Maar gezond is het niet en ook niet goed voor het milieu, en vaak hebben de dieren ook nog eens een slecht leven. Onze zoon eet sinds zijn negende geen vlees meer, wel vis. Toch vind ik het soms wel lastig om iets om tafel te zetten wat we allemaal graag eten. We hebben ook nog een zoon die juist graag vlees eet. Dus probeer ik ons menu afwisselend te houden, ongeveer twee keer in de week vlees, een keer vis en vegetarische. Lekkere maar ook niet te moeilijke recepten zijn altijd welkom.

Dit boek kwam ik een keer tegen in de bibliotheek, een leuk en vrolijk boek met makkelijke maar ook gezellige recepten onder het mom we willen niet lang in de keuken staan maar lang tafelen is geen probleem. Een aantal recepten uit dit boek staan met regelmatig ook bij ons op tafel. Zelf vind ik dit boek echt een aanrader!

Write a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: