afval verminderen

Oud papier, niet hier….

3 november 2015
Iedere week komen er hele stapels reclame door de brievenbus, net als bij bijna iedereen denk ik zo. En echt ik vind het wel gezellig die krantjes kijk ze door en daarna belanden ze in de papier bak. Wat ik ook altijd weer een beetje zonde vind, vroeger belande ze nog onder in het konijnen hok, maar sinds ook Jut dood is, zijn er geen konijnen meer in ons gezin. Vroeger hebben we wel nee stickers gehad, of ja en nee maar die zijn verdwenen, geen idee waarom, miste we het? Was het met de verhuizing? Toch al ruim 13 jaar terug? Ik zou het echt niet weten, nu had ik natuurlijk al lang een nieuwe kunnen kopen, maar het kwam er niet van en ik vind ze ook heel lelijk. Maar nu kwam ik deze tegen, en die vind ik geweldig! En stukken beter voor het milieu al weet ik ook sinds zoon kranten heeft gelopen dat het geen zoden aan de dijk zet, alles wat over is gaat gewoon weg. Maar wie weet helpt het toch iets. En ook beter voor mijn energie, geen gesleep meer met bergen oud papier. En ach alles is gewoon op internet te lezen.

Only registered users can comment.

  1. Hoi, Hendrike, Hier zijn de ja-nee/nee-nee stickers er nog wel, gratis bij de stadsdeelraad.Ik plak 'n nee/nee, wanneer we op reis gaan, maar vind het, wanneer ik thuis ben, ook wel leuk, en tja, ik moet toegeven, dat Rudy er mee mag sjouwen naar de papierbak. Maar je Loesje- sticker is gaaf ! groetjes, Manja

Geef een reactie