Planten naambordjes van snoeihout

Vanmorgen heb ik planten naambordjes gemaakt. Het is wel handig als je goed weet wat waar staat in de moestuin. Sommige groentes zijn natuurlijk wel duidelijk te zien. Maar niet alles en zeker niet als het alleen nog plantjes in de groei zijn .Daarnaast staat het wel gezellig.

De afgelopen maanden hebben we diverse bomen gesnoeid,en de takken had ik bewaard. Als je op internet kijkt zie je veel verschillende bordjes die je kunt maken.Ook in de winkel zijn er leuke te koop. Zelf vond ik het leuk om ze zelf te maken, deze zijn heel eenvoudig, lekker puur en natuurlijk. Ik heb er met watervaste stift opgeschreven. Nog leuker is het als je de naam er inbrand. Dan is het weer handig als je een brandertje hebt, en die heb ik niet, dus heb ik het simpel gehouden. Verder kun je het natuurlijk zo mooi maken als je wilt. Ik heb het heel natuurlijk gehouden.

Write a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: