Vasten en lossen (groentenetje )

groente netje 061ovWat doe je op een tweede paasdag, als je moe en futloos op de bank hangt? Nou dan ga je leren haken, haken? ja haken!

Nu heb ik dat in mijn jeugd wel geleerd, wat veel frustratie gaf (handwerkles op school) , en ik geloof niet dat ik dat dus ooit nog heb gedaan toen het niet echt hoefde. Maar haken is in, ja echt waar! En overal zie je de leukste dingen. Een tijdje terug dacht ik, waarom zal ik het niet nog eens proberen? Dat moet ik toch ook kunnen!

En omdat ik dan wel graag iets nuttigs maak, en ik mij als doel heb gesteld om afval te verminderen, is het een groente netje geworden. Daar kan ik in de supermarkt mooi mijn groente en fruit in doen, als het niet al verpakt is natuurlijk, maar als het even kan laat ik het verpakte links liggen. Nu neem ik alles los mee, maar dat vinden ze bij de kassa niet zo leuk. En nee, het heeft niet de schoonheidsprijs, en ik moet nog even oefenen.Maar het voldoet wel, en ook makkelijk mee te nemen.

En wat is het internet dan toch handig, daar wordt echt alles uitgelegd! Ben gelijk heel wat wijzer over vasten en lossen.

Eigenlijk gewoon heel leuk om te doen !

Ook het patroon is van internet en wel van deze website

http://doemijmaaruiensoep.blogspot.nl/2014/02/gratis-haakpatroon-boodschappen-netje.html

groente netje 054ov

9 gedachtes aan “Vasten en lossen (groentenetje )

    1. natuurlijkleveninderandstad Bericht auteur

      Ja,dat is met deze niet zo handig,maar op dezelfde site staat nog een patroon wat bijna niets weegt, dat kan dan wel.Maar die heb ik nog niet gemaakt.

  1. Esther

    Whahahhahahahahhahaa ik kom niet meer bij!!!!! Hoe veranderlijk kan een mens zijn……ja hoor jij aan de haak en ik aan de brei….wie had dat nou gedacht whahahhaa

Geef een reactie