Wat was dat ook alweer voor een plant??

 

Regelmatig loop ik in de natuur,of gewoon langs een tuin en dan denk ik,wat zou dat voor een plant zijn? Mijn kennis is vaak lang zo groot niet als ik zou willen. Maar daar is nu een handige applicatie voor. Je maakt een foto en krijgt dan een aantal opties, het is niet zo moeilijk om al snel duidelijk te hebben wat de goede is. Erg leuk ook om je kennis wat te vergroten.

Plantnet is ontwikkeld door vier wetenschappers van diverse onderzoeksinstellingen in Frankrijk.En gewoon gratis te downloaden op je telefoon! Ik gebruik hem nog niet zo lang, maar tot nu toe vind ik hem erg handig en denk ik dat hem nog vaak ga gebruiken. De kaasjeskruid van mijn vorige blog was door deze app  snel gevonden.

Write a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: